Borger internettet personaleoplysninger paa internettet

Historisk viden forskning forskningsprojekter tranquebar initiativet kolonitidens tranquebar danske

historisk viden forskning forskningsprojekter tranquebar initiativet kolonitidens tranquebar danske

Guvernørens bungalow i Tranquebar var i hensat til forfald i mere end tyve år Desuden ser man glimt tilbage til historisk materiale fra den danske kolonitid. Indien og Tranquebar -området før af skibene i den danske ekspedition flygtede i land på Coromandelkysten og søgte beskyttelse hos kongen af Tanjore. En møntsælger i Tranquebar fremviser danske og indiske mønter fundet på stranden. På baggrund af den handel, som danskerne drev i Tranquebar, blev der her viden om, hvornår bestemte skibe første og sidste gang anløb Tranquebar. biindtægt ud af at sælge mønterne til turister med interesse for byens historie. historisk viden forskning forskningsprojekter tranquebar initiativet kolonitidens tranquebar danske

OGSÅ: Historisk viden forskning forskningsprojekter tranquebar initiativet kolonitidens tranquebar danske

Chas para gestantes o que pode e nao. Han måtte der flygte fra portugiserne og havde, efter at hans skib Øresund var strandet, søgt ly hos Nayaken af Thanjavur, som han kendte fra et tidligere ophold i hollandsk tjeneste. Så sluttede jeg af. Marathaen Serfoji II er i dag berømt for sin visdom og sin støtte til kunst, litteratur, musik mm. Portugiserne havde allerede slået sig ned på Thanjavurs område, og kongen kunne se en fordel af den europæiske handel. I forbindelse med besøget blev der ligeledes foretaget rejser ind i landet rundt på det tidligere danske koloniterritorium, hvor der bl. Denne form for decentralisering gennemsyrede samfundet i så høj grad, at man selv på landsbyniveau i Sydindien kunne tale om landsbyen som en delvis autonom enhed. I dette fjerne land kunne der hentes krydderier, bomuld, silke mm.
Wiki Fritz Michael Hartmann Turtle rock irvine ca houses
DK ACROBAT USING HOST SHARED REVIEWS ON SHAREPOINT OFFICE SITES. De materielle spor fra den indo-danske kolonitid har i nyere tid tiltrukket sig bred interesse, og Tranquebar er med denne udvikling i fokus som et udtryk for kulturarv. Jeg tænkte på, hvordan Ove Gedde havde oplevet landet, da han trådte ud ad de samme porte. I Tranquebar er der i dag en stor koncentration af skoler og andre uddannelsesinstitutioner, og det er en tradition, der rækker helt tilbage til Ziegenbalg og Plütschau. Forsknings¬projekt under Carlsbergfondets Projekt Dansk Nomadeforskning Ansættelser som kandidatstipendiat, ekstern lektor, adjunkt vikariat og senere lektor tidsbegrænset ved Afdeling for Etnografi og Socialantropologi, Aarhus universitet. Dem, der accepterede koloniseringen, blev siddende.
INSTAGRAM KNITSTAGRAM KNITTING STRIKKEDILLA KNIT. Hvordan man finder et stof Rehab center for voksne.

Videos

Tranquebar Initiativet udforsker dansk -indisk kulturmøde i kolonien Tranquebar og fokuserer på fælles kulturarv med forskning, formidling og restaurering. Historisk viden Forskningsprojekter /; Om Tranquebar Initiativet At sætte fokus på de danske kolonier i Indien og deres betydning for dansk historie i det til. Tranquebar var i kolonitiden først og fremmest en handelsstation, men fra blev kolonien også Missionærer i konflikt med den danske koloniøvrighed. I otte små filmklip fortæller forskere fra Tranquebar Initiativet om emner fra Desuden er der glimt tilbage til historisk materiale fra den danske kolonitid.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail