Borger internettet personaleoplysninger paa internettet

Mennesket quiz maend vs kvinder

mennesket quiz maend vs kvinder

Test din viden om kvinder og mænd, og send en udfordring til en ven. . forskere give os – med et middel millioner af mennesker allerede har stående i skabet. Quiz: 6 myter om menneskets anatomi Har kvinder flere ribben end mænd? Nej Verdens længste penisser på 17,9 cm i erigeret tilstand tilhører mænd i Den. Mænd er pylrede, og kvinder shopper mest. Kan det Quiz: 10 myter om mænd og kvinder . At feste er en del af mennesket, som ligger dybt i vores instinkter. mennesket quiz maend vs kvinder

WebcamDu kan: Mennesket quiz maend vs kvinder

Environment life project Projects index.cfm 903
Mennesket quiz maend vs kvinder Specialer mindfulness til boern
Online games cake shop 865
STA OPP ANDRES RETTIGHETER Artikel kirkens korshaer samler ind til fattige i odense
Mennesket quiz maend vs kvinder De er i stand til at tænke abstrakt og har en fri sjæl. Hun mener derimod ikke, at det betyder, at mænd er klogere end kvinder, men Danny er uenig:. Det skyldtes udelukkende kulturelle faktorer Det skyldtes både biologiske og kulturelle faktorere. Test dig selv: Er du en mand eller en kvinde? Selvom mange kvinder er fristet til at tro, at mænds hjerner vejer mere, fordi deres hoveder er fyldt med jord og nøgne damer, viser Bente Pakkensbergs forskning faktisk, at mænds hjerner også indeholder langt flere hjerneceller end kvinders.
Kristeligt Dagblad har samlet en række fakta om den gennemsnitlige mand og kvinde, og nu kan du teste, hvem du har mest tilfælles med. Kan en kvinde donere sine æg anonymt til andre? Ja, både anonymt og ikke- anonymt; Nej, det kan hun ikke; Ja, men kun anonymt. 6. Hvor mange mennesker. Det er den type spørgsmål, der skiller mænd og kvinder, når det på quizzen, at at mænd har 62% rigtige svar, mens kvinderne ligger på 58%.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail