Borger internettet personaleoplysninger paa internettet

Titelliste ol de olympiske lege

titelliste ol de olympiske lege

Den olympiske historie kan opdeles i de antikke lege og de moderne lege. De første olympiske lege blev afholdt for mere end år siden. I ca. år gik de. Oldtidens Olympiske Lege var en religiøs fest afholdt til ære for guden [http:// texasbreastreduction.com titelliste / ol-de-olympiske-lege /historien-bag-. Langbenede højdespringere, eksplosive sprintere, toptunede svømmere og benede cykelryttere. De Olympiske Lege er en af de absolut største.

Titelliste ol de olympiske lege - vil

Den afbildede medalje er vundet af håndboldspilleren Marianne Florman og har på bagsiden et olympisk piktogram: en stiliseret håndboldspiller. Ifølge en udbredt legende blev de olympiske lege indstiftet af Zeus for at fejre hans sejr over Kronos. De medaljer, der blev uddelt til vinderne ved legene i Atlantahavde en diameter på 70 mm, var 5,5 mmtykke og vejede gram. Hjemmesiden bruger cookies Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Efter at de olympiske lege havde deres højdepunkt i det 6. Med De Olympiske Lege ønskede Coubertin at gøre idrætten synlig.

Titelliste ol de olympiske lege - kan

De konkurrerede om alt, også inden for kunst, musik, poesi. Læs om OL's historie, udviklingen og værdierne: De antikke lege Den romerske periode Nutidens olympiske lege De olympiske vinterlege Valg af by Det olympiske charter, motto og symbol Åbningshøjtidelighed Medaljeoverrækkelse Afslutningshøjtidelighed De antikke lege De olympiske Lege fejrer indledningen til en Olympiade, det vil sige en periode på fire på hinanden følgende år. Oldtidens Olympiske Lege var en religiøs fest afholdt til ære for guden Zeus. Hermed var det slut for grækerne at være de eneste, der måtte deltage i legene. Historien bag Oldtidens Olympiske Lege. Målet for den olympiske idé er overalt at placere idrætten til gavn for den harmoniske udvikling af mennesket med henblik på at fremme oprettelsen af et fredeligt samfund, der er optaget af bevarelsen af den menneskelige værdighed.

Videos

OL Trap - Olympisk trap DM i Holstebro 2012 2

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail